Meteen naar de inhoud

Verbouwing Ark

Bouwfonds samen in Touw:

We hebben er lang naar uitgekeken. In februari is de verbouwing van de Ark gestart. Voor het interieur van de kerk is geld nodig. 

We zijn blij dat we het bedrag van € 77.985,00 kunnen melden. Een mooie opbrengst van alle acties en ontvangen giften tot 1 juni. Met de thermometer houden we jullie op hoogte met de actuele stand.

Wilt u een bijdrage  overmaken voor het Bouwfonds Samen in Touw? Dat kan via: 
NL 40 INGB 0004 334909 (t.n.v.) Prot. Gem. Krimpen ad IJssel Bouwfonds Ark

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Agenda – Acties en activiteiten voor Bouwfonds Samen in Touw

Zaterdag 11 juni

Concert interkerkelijk gemend koor ‘River Voices’ o.l.v. Everhard Zwart en interkerkelijk kinderkoor ‘De Regenboog’ o.l.v. Hidde Zwart. (Laatste concert van het kinderkoor). Zangeres: Marjolein Kolkert. Pianist en beiaardier: Boudewijn Zwart. Aanvang 19.30 uur.
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor slechts € 10,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar, krijgt je een heerlijke avond muziek gepresenteerd. De toegangsprijs is inclusief koffie of thee na afloop.
Bestel snel je kaarten via samenintouw@gmail.com of koop ze via de koorleden.

Vrijdag 17 juni

Zin in een gezellig avondje cabaret? Timzingt komt naar de Rank, aanvang 20.00 uur. Timzingt staat garant voor een avondje humor en gezelligheid. De entree van deze avond bedraagt € 25,- p.p., de opbrengst van deze avond is bestemd voor het bouwfonds Samen in Touw. Aanmelden kan via https://eventix.shop/u5qbr8fq. Mocht de link niet werken, deze staat ook vermeld op de Homepage Moeite met online reserveren/betalen en toch graag aanwezig zijn? Papieren tickets zijn verkrijgbaar via 06-28422085.

Zaterdag 25 juni

Bouwfondsactiedag vol activiteiten voor jong en oud in en rond de Rank. De opbrengst is natuurlijk voor de nieuwe kerk.

Voortgang verbouwing

Presentatie architect