Samen in touw voor een nieuw Gebouw

Voor de verbouwing van de Ark organiseert de commissie ‘SAMEN in touw voor een nieuw GEBOUW’ diverse acties. Met de opbrengst willen we graag extra wensen realiseren. Denk hierbij een nieuwe inrichting van de ruimte voor de jeugd, kindernevendienst en crèche. Maar ook voor een mooi en gezellig buitenterrein, een goede fietsenstalling, en nog heel veel meer. Op de thermometer ziet u de opbrengst van de tot nu toe gehouden acties en giften.

Nog meer acties

Ook dit jaar gaan we ‘SAMEN in touw voor een nieuw GEBOUW’. De actie met de Verwenpakketten was zeer geslaagd. Na de zomer hopen we weer met nieuwe acties te organiseren. Als het mogelijk is, volgt in het najaar de ‘boekenmarkt’. Ideeën en suggesties voor andere acties zijn van harte welkom. Je kunt deze melden bij Marjan Tromp en Johan van der Niet. Kijk voor de contactgevens in de ArkRank-app.
Wilt u nu al een gift overmaken, dan kan dat uiteraard ook. Het bankrekeningnummer is NL 40 INGB 0004 334909 (t.n.v.) Prot. Gem. Krimpen ad IJssel Wijkfonds De Ark.

Bedankt voor uw steun!

Actie Verwenpakketten zeer geslaagd!

De actie van de verwenpakketten heeft € 633,00 opgebracht. Samen met alle voorgaande acties en giften staat de thermometer op € 7.709,00. Een mooi resultaat.

Dank aan iedereen die dit bedrag mogelijk heeft gemaakt. Wij als commissie worden erg blij van het organiseren maar nog meer van de enthousiaste reacties. Na de vakantie zijn we er weer. De opbrengst is voor aanvullende doelen rondom de verbouwing van de Ark.
Fondswerving commissie.