Meteen naar de inhoud
Volg een Alpha cursus

Volg een Alpha cursus!

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien (online) interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. 

c57d161e-1eaa-4427-9d98-3f57a68b1ca4

Kinderclub

Ben jij tussen de acht en de twaalf jaar oud? Kom dan naar de kinderclub! Leuke dingen doen met je leeftijdsgenoten! Je bent van harte welkom!

jeugddienst

Jeugddiensten

Samen met de IJsseldijkkerk organiseren we eens in de twee maanden op zondagavond een jeugddienst! 

Kinderclub

GemeenteGroeiGroepen

Doe jij mee met een van de GemeenteGroeiGroepen? In kleine kring kom je eens in de maand samen bij iemand thuis. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen, leer je elkaar beter kennen én groei je met elkaar in geloof!

Follow Me!

Als tieners samen groeien in geloof: dat is Follow Me! Naast de inhoudelijke avonden zoeken we ook ontspanning door het organiseren van filmavonden, sportieve activiteiten en nog heel veel meer.

DSC_2925

Belijdenis doen?

Doop en belijdenis zijn belangrijke markeringsmomenten in het leven van mensen. Denk jij erover om belijdenis te doen of twijfel je erover? Graag gaan we samen met jou op ontdekkingsreis. Stuur voor meer informatie of vragen een mail. 

102889482_2884910028402827_6088948269704925016_o

Roemenië: Pava

Sinds 2003 onderhouden wij contact met een christelijke gemeente in Pava, Roemenië. Het doel is om elkaar beter te leren kennen en elkaar te bemoedigen in 

Verbouwing Ark

We hebben er lang naar uitgekeken. In februari 2022 start de verbouwing van de Ark.

Via de knop ‘Lees meer’ vindt u meer informatie over de acties en voortgang van de verbouwing.

 

Nederlands Vlaams Bijbel genootschap

In de ArkRank gemeente lezen we meestal uit de NBV21 vertaling van het Nederlands Vlaams Bijbel genootschap. Meer weten over hun werk en het werk ter plaatse? Klik dan op onderstaande knop.