Meteen naar de inhoud
heart-3147976_1920

Hulp nodig?

Jezus zegt van zichzelf dat Hij gekomen is om te dienen. En ook: ‘Als je van mij houdt, doe je wat ik heb gedaan’. Geloven wordt zo heel praktisch. In de kerk noemen we deze handen en voeten van de kerk ook wel diaconaat. Heeft u – praktische of financiële – hulp nodig? Dan zijn we er voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Voedselbank-Rdam-e1556450178374

Voedselbank

Heeft u het financieel zwaar? Mogelijk komt u in aanmerking voor een voedselpakket. De Voedselbank neemt de last van het zoeken naar voedsel van u over, waardoor u kunt focussen op het bouwen aan uw toekomst. Het aanvragen van een voedselpakket kunt u niet zelf doen, dat doet een hulpverlener voor u. Belt u hiervoor met het nummer 14 0180. 

girl-1848477_1920

Loket Levensvragen

Iedereen komt ergens in het leven een moment tegen waarop je stil wilt staan. Reflecteren op je bestaan. Op hoe je je leven inricht. Wat vind je echt belangrijk? En leef je in overeenstemming met waar je écht in gelooft? Neem de tijd om stil te staan. Je kunt terecht bij een van de predikanten of iemand anders die betrokken is bij het Loket Levensvragen.